11 Temmuz 2014 Cuma

MELHEM ÇORBASI TARİFİ

MELHEM ÇORBASI TARİFİ
MALMELER
5 su bardağı et suyu
1 adet soğan
1/2 su bardağı kırmızı mercimek...
1/2 su bardağı kırık pirinç
4 adet ince doğranmış çarliston biber
2 adet domates
6-7 sap maydanoz
2 diş sarımsak
1/2 limon suyu
tuz ve karabiber

MELHEM Çorbası Tarifi
TENCEREYE iki yemek kaşığı sıvı yağ konup küp DOĞRADIĞIMIZ soğanlar ve sarımsakları kavurun. Sonra ince doğranmış biber ve rendelenmiş domatesleri de ekleyerek 5 dakika daha kavurun. Artık mercimek, pirinç ve et suyunu da katarak 25 dakika daha pişirin. Tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanozu da ekleyip bir TAŞIMLIK daha ateşte BIRAKIN Çorbanız hazır. Afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar