15 Temmuz 2014 Salı

YAPRAK CİYER TARİFİ

YAPRAK CİYER TARİFİ
MALZEMELER
Yaprak Ciğer
Malzemeler
500GR Dana ciğer...
2 su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
tuz

Yapılışı:

Ciğerin zarını soyun ve yaklaşık 1 cm. kalınlığında ince ince(yaprak gibi) doğrayın. Fakat çok ince olmamalı yoksa çok gevrek olur. Doğradınız ciğerleri bir kaba alın ve buzdolabında 6 saat bekletin. Bir peçete üzerine unu serin ve dolaptan çıkarttığınız ciğerleri una bulayın. Tavaya sıvı yağ koyun ve yağ iyice kızınca ciğerleri güzelce pişirin ve servis tabağına alın. Servis tabağını dilimlenmiş domates veya patates yada taze soğan ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun…
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar