26 Temmuz 2014 Cumartesi

çingene pilavı

çingene pilavı

Dilerseniz et suyu da ekleyebilirsiniz. Çingene Pilavını yanında sarımsaklı cacık ile servis edebilirsiniz. İçine soğan, domates
YAPILIŞI
1- Tencereye 2 çorba kaşığı tereyağı koyun ve kızdırın.

2- Çukur bir kaba 1 su bardağı pirinç ve 1 su bardağı bulguru koyun, iyice yıkayın ve süzün.

3- Yağ kızınca yıkadığınız bulgur ve pirinci tencereye ilave edin. Üzerine tuz ve karabiberi serpin ve karıştırın.

4- Üzerine 2.5 su bardağı sıcak suyu dökün ve kısık ateşte 10 dakika kaynatın. demledikten sonra servis edelim afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar