15 Temmuz 2014 Salı

SUCUKLU ISPANAK TARİFİ

SUCUKLU ISPANAK TARİFİ
MALZEMELER

İstediğiniz kadar kangal dana sucuk
1 kg ıspanak...

Yarım kahve fincanı pirinç ve ya bulgur
1 adet büyük boy soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Karabiber, tuz pul biber

YAPILIŞI

Yemeklik doğranmış soğanı tavaya alıp, sıvı yağda sote leyin. İri kıyılmış veya halka kesikmiş sucuklarda soğanla beraber sote leyin Yıkanmış, doğranmış ıspanakları kendi suyunda pirinçleri ve tuzu ilave ederek haşlayın ( Haşlarken çok az pirinç atıldığında ıspanağın kendine veya acılığını alır ıspanak daha lezzetli olur).Fazla suyunu avucunuzun içinde hafifçe sıkarak ıspanağı sucuklu soğana ekleyip, kavurun. Ispanağın arasına kaşık yardımıyla , baharat ve tuzunu ister seniz tepsiye ıspanağı koyun üzerine halka sucuk dizin fırınlayın 160 derece 20 dakika fırınlayın pişirin. Sıcak olarak servis yapın AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar