TAVUK HAŞLAMA TARİFİ
MALZEME
4 adet tavuk (but)
3 adet patates
4 adet kuru soğan ...
3 adet havuç
1 LT su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
yapılışı
Tavuk butlarını doğrayın yaklaşık 1 litre içme suyunda haşlayın.
15-20 dakika haşlanınca patatesleri küp doğrayıp ekleyin.
Küçük boy soğanları bütün olarak, büyükse 4'e bölüp tencereye atın.
Havuçları dilimleyerek ilave edin.
15 dakika kadar daha pişirip butları çatalla kontrol ederek içlerinin piştiğinden emin olun.
Tabaklara koyup limon suyu ve karabiber ekleyerek afiyetle yiyiniz.
Tuz miktarını yerken isteğe göre ayarlayınız. afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
MALZEME
4 adet tavuk (but)
3 adet patates
4 adet kuru soğan ...
3 adet havuç
1 LT su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
yapılışı
Tavuk butlarını doğrayın yaklaşık 1 litre içme suyunda haşlayın.
15-20 dakika haşlanınca patatesleri küp doğrayıp ekleyin.
Küçük boy soğanları bütün olarak, büyükse 4'e bölüp tencereye atın.
Havuçları dilimleyerek ilave edin.
15 dakika kadar daha pişirip butları çatalla kontrol ederek içlerinin piştiğinden emin olun.
Tabaklara koyup limon suyu ve karabiber ekleyerek afiyetle yiyiniz.
Tuz miktarını yerken isteğe göre ayarlayınız. afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder