13 Temmuz 2014 Pazar

TAVUK HAŞLAMA TARİFİ

TAVUK HAŞLAMA TARİFİ
MALZEME
4 adet tavuk (but)
3 adet patates
4 adet kuru soğan ...
3 adet havuç
1 LT su
2 yemek kaşığı sıvı yağ

yapılışı
Tavuk butlarını doğrayın yaklaşık 1 litre içme suyunda haşlayın.
15-20 dakika haşlanınca patatesleri küp doğrayıp ekleyin.
Küçük boy soğanları bütün olarak, büyükse 4'e bölüp tencereye atın.
Havuçları dilimleyerek ilave edin.
15 dakika kadar daha pişirip butları çatalla kontrol ederek içlerinin piştiğinden emin olun.
Tabaklara koyup limon suyu ve karabiber ekleyerek afiyetle yiyiniz.
Tuz miktarını yerken isteğe göre ayarlayınız. afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar