26 Temmuz 2014 Cumartesi

EKMEK AŞI TARİFİ

EKMEK AŞI TARİFİ
MALZEMELER
6-7 dilim bayat ekmek
3 adet domates
1 adet soğan...
3 adet sivri biber yada çarliston biber
3 diş sarımsak
Tuz, karabiber

Sıvıyağ (isteğe göre tere yağ
YAPILIŞI
Bayat ekmekler küçük parçalara ayrılıp bir bor cama dizilir. Bir tavada
eritilmiş yağda ekmekler, doğranmış soğanlar ve ince ince kıyılmış sarımsaklar
öldürülür. İçine doğranmış biberler ,domatesler, tuz ve karabiber eklenerek
domatesler suyunu salıp-çekene kadar orta ateşte karışım pişirilir. Bor camdaki
bayat ekmeklerin üzerine dökülür afiyet olsun
www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar