13 Temmuz 2014 Pazar

ERİŞTE ÇORBASI TARİFİ

ERİŞTE ÇORBASI TARİFİ
MALZEMELER
1 tane soğan
1 yemek kaşığı un
1 çay bardağı erişte...
1 litre su(et suyuyla karışık)
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı nane
tuz, dilerseniz limon suyu

soğanları yemeklik doğruyoruz ve yağda kavuruyoruz. ( ben zeytinyağı kullandım) kavrulan soğanın üzerine unu ekliyoruz ve kavurmaya devam ediyoruz. daha sonra salça da ekliyoruz ve karıştırarak kavuruyoruz. yavaş yavaş suyu eliyoruz devamlı karıştırıyoruz. en son olarak erişteyi ekliyoruz ve ara ara karıştırarak pişiriyoruz. üzerine nane serpiyoruz ve yemeğimiz servise hazır. afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar