13 Temmuz 2014 Pazar

FIRINDA BEŞAMELİ TÜRŞLU TAVUK TARİFİ

FIRINDA BEŞAMELİ TÜRŞLU TAVUK TARİFİ
MALZEMELER
1kg tavuk but
100 gr kornişon turşu
2 yemek kaşığı domates salçası...
4 adet karışık biber
yarım çay bardağı zeytin yağı
1 çay kaşığı tuz kara biber pul biber
3 yemek kaşığı un
1su bardağı süt
100 gr kaşar peynir

yapılışı

tavukları doğruyoruz tenceremize yağımızı koyuyoruz tavukları kavuruyoruz içine biber liri doğrayıp ilave ediyoruz
salçamızı verip kavuruyoruz baharatları verdikten sonra 2 su bardağı sıcak su ilave edip kaynatıyoruz turşuları doğrayıp yıkıyoruz ilave ediyoruz yemeyi piştikten sonra tepsimize dokuyoruz 2inci tenceremize yağımızı koyup unumuzu kavuralım 1 çay kaşığı kara biber verdikten sonra sütle beşamel sosumuzu acıyoruz ve sosumuzu tavukların üstüne gezdiriyoruz
kaşar peynirimizi rendeledikten sonra üstüne gezdiriyoruz 170 derece 35 dakika fırınlayıp servis ediyoruz WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar