26 Temmuz 2014 Cumartesi

RAMAZANIN GULLU GÜLLAÇ TARİFİ

RAMAZANIN GULLU GÜLLAÇ TARİFİ
MALZEMELER:
7,8 yaprak güllaç
1,5 LT süt
2 su bardağı tozşeker...
1 paket vanilya
Fıstık
vişne veya nar taneleri
YAPILIŞI
Sütü şekerle kaynatıp içine vanilyayı koyalım Güllaçları tepsimize yaprak YAPRAKLI koyup her kata kaynar haldeki sütten dökelim En son YAPRAĞINDA koyduktan sonra üstüne kalan tüm sütü döküp soğumaya bırakalım.(Sütün çok olması gözünüzü korkutmasın yarım saate kadar tüm sütü çekiyor Soğuyunca fıstık serpip dolaba koyalım Servis sırasında frambuazla süsleyelim AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar