RAMAZANIN GULLU GÜLLAÇ TARİFİ
MALZEMELER:
7,8 yaprak güllaç
1,5 LT süt
2 su bardağı tozşeker...
1 paket vanilya
Fıstık
vişne veya nar taneleri
YAPILIŞI
Sütü şekerle kaynatıp içine vanilyayı koyalım Güllaçları tepsimize yaprak YAPRAKLI koyup her kata kaynar haldeki sütten dökelim En son YAPRAĞINDA koyduktan sonra üstüne kalan tüm sütü döküp soğumaya bırakalım.(Sütün çok olması gözünüzü korkutmasın yarım saate kadar tüm sütü çekiyor Soğuyunca fıstık serpip dolaba koyalım Servis sırasında frambuazla süsleyelim AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
MALZEMELER:
7,8 yaprak güllaç
1,5 LT süt
2 su bardağı tozşeker...
1 paket vanilya
Fıstık
vişne veya nar taneleri
YAPILIŞI
Sütü şekerle kaynatıp içine vanilyayı koyalım Güllaçları tepsimize yaprak YAPRAKLI koyup her kata kaynar haldeki sütten dökelim En son YAPRAĞINDA koyduktan sonra üstüne kalan tüm sütü döküp soğumaya bırakalım.(Sütün çok olması gözünüzü korkutmasın yarım saate kadar tüm sütü çekiyor Soğuyunca fıstık serpip dolaba koyalım Servis sırasında frambuazla süsleyelim AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder