15 Temmuz 2014 Salı

MİNİ PİZALAR TARİFİ

MİNİ PİZALAR TARİFİ
MALZEMELER
500 gram un
25 gram yaş maya
Üç buçuk su bardağı ılık su ...
1 çay bardağından fazla tozşeker
100 gram yağ
Tuz
Üzerine:
Rendelenmiş kaşar peyniri
Ortasına:
Arzunuza göre yeşil zeytin, sosis, mantar, kıyma, beyaz PEYNİR

UNU eleyin. Ortasına yaş mayayı koyup, 1 su bardağı ılık suyla ıslatarak bekletin. Kalan malzemeyi ve iki buçuk su bardağı ılık suyu ilave edip yoğurun. Hamurdan CEVİZ iriliğinde parçalar koparıp, yağlanmış tepsiye küçük toplar halinde dizin. 5 dakika dinlendirin. Daha sonra hamurların ortalarını bastırıp, arzu ettiğiniz malzemeyi (yeşil zeytin, sosis, mantar, kıyma, beyaz PEYNİR koyun. Kenarlarına az yumurta sarısı yada yumurta koyun sürün. Arzu ederseniz malzemenin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpebilirsiniz. 10 dakika kadar bekletin. 180 derecede ısıtılmış fırında, 10-15 dakika pişirin. isteye göre malzeme koya biliriz afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar