FIRINDA LEVREK TARİFİ
Malzemeler
1 kilo levrek ( 3 adet oluyor )
1 adet havuç
2 adet soğan...
2 adet soğan
1 adet domates
Limon
Tuz
Tane karabiber
Maydanoz
Yapılışı
Balıkları güzelce temizleyip yıkadıktan sonra üzerlerine tuz serpip biraz bekletiyoruz. Daha sonra içlerine yuvarlak doğradığımız soğan, havuç, limon ve patatesleri yerleştiriyoruz. Kalan malzemeleri ve domates, maydanoz ve limonları da tepsinin etrafına döşedikten sonra balıkların üzerlerine de tane karabiberleri serpip fırına veriyoruz. Balıklar iyice kızarana kadar pişiriyoruz. Sıcak sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun…
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
1 kilo levrek ( 3 adet oluyor )
1 adet havuç
2 adet soğan...
2 adet soğan
1 adet domates
Limon
Tuz
Tane karabiber
Maydanoz
Yapılışı
Balıkları güzelce temizleyip yıkadıktan sonra üzerlerine tuz serpip biraz bekletiyoruz. Daha sonra içlerine yuvarlak doğradığımız soğan, havuç, limon ve patatesleri yerleştiriyoruz. Kalan malzemeleri ve domates, maydanoz ve limonları da tepsinin etrafına döşedikten sonra balıkların üzerlerine de tane karabiberleri serpip fırına veriyoruz. Balıklar iyice kızarana kadar pişiriyoruz. Sıcak sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun…
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder