PALAMUT IZGARA TARİFİ
Malzemeler:
1 adet palamut
1 adet büyük soğan...
2 dilim ekmek içi
1 adet yumurta
tuz
karabiber
kekik
maydanoz
kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanması:
Balıklar temizlenip tuzlu suda 10-15 dakika haşlanır. Soğuyan balıkların kılçıkları çıkarılıp etleri ince ince kıyılır. Etler ufalanmış ekmek içi rendelenmiş soğan karabiber kekik maydanoz ve yumurtalarla yoğrulur. Yumurta büyüklüğünde parçalara ayrılır. Kızdırılmış yağda kızartılır. Kağıt peçeteye alınıp sıcak servis yapılır
www.sefabdullahusta.com
Malzemeler:
1 adet palamut
1 adet büyük soğan...
2 dilim ekmek içi
1 adet yumurta
tuz
karabiber
kekik
maydanoz
kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanması:
Balıklar temizlenip tuzlu suda 10-15 dakika haşlanır. Soğuyan balıkların kılçıkları çıkarılıp etleri ince ince kıyılır. Etler ufalanmış ekmek içi rendelenmiş soğan karabiber kekik maydanoz ve yumurtalarla yoğrulur. Yumurta büyüklüğünde parçalara ayrılır. Kızdırılmış yağda kızartılır. Kağıt peçeteye alınıp sıcak servis yapılır
www.sefabdullahusta.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder