15 Temmuz 2014 Salı

PALAMUT IZGARA TARİFİ

PALAMUT IZGARA TARİFİ
Malzemeler:

1 adet palamut
1 adet büyük soğan...
2 dilim ekmek içi
1 adet yumurta
tuz
karabiber
kekik
maydanoz
kızartmak için sıvıyağ

Hazırlanması:

Balıklar temizlenip tuzlu suda 10-15 dakika haşlanır. Soğuyan balıkların kılçıkları çıkarılıp etleri ince ince kıyılır. Etler ufalanmış ekmek içi rendelenmiş soğan karabiber kekik maydanoz ve yumurtalarla yoğrulur. Yumurta büyüklüğünde parçalara ayrılır. Kızdırılmış yağda kızartılır. Kağıt peçeteye alınıp sıcak servis yapılır
www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar