26 Temmuz 2014 Cumartesi

PEPEÇURA TARİFİ

PEPEÇURA TARİFİ
MALZEMELER
1 kilo siyah kokulu üzüm saplarından ayrılmış
1,5 su bardağı şeker
Yarım çay bardağı nişasta...
Yarım çay bardağı mısır unu
6 su bardağı su

Hazırlanışı

•Üzümleri iyice yıkayıp su ve şekerle birlikte tencereye atın, kaynattıktan sonra ocaktan alıp tel süzgeçten geçirin Yaklaşık 5 su bardağı kadar üzüm suyu elde edin, 4 su bardağını bir tencereye alın, 1 su bardağı yada nişasta ve mısır unu karıştırın,10 dk. kadar karıştırarak kaynatın, muhallebi kıvamına geldikten sonra kaselere boşaltıp, soğuduktan sonra servis yapın…
•Afiyet olsun.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar