26 Temmuz 2014 Cumartesi

ÇİYERLİ ELLİ BÖRUNDE KEBAB TARİFİ

ÇİYERLİ ELLİ BÖRUNDE KEBAB TARİFİ
MAZEMELER
1 KG DANA CİYER
500 GR KURU SOĞAN
500 GR DOMATES...
500 GR SİVRİ BİBER
50 GR SARIMSAK
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1 TATLI KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KEKİK

YAPILIŞI

MAZEMEYİ DOĞRAYIP AYRI AYRI KAPLARA KOYUYORUZ CİYERİ DOĞRADIKTAN SONRA
BAHARTLARLA VE YAĞLA HARMANLAYIP TEPSİNİN BİR KÖŞESİNE DOKUYORUZ
YANINA BİBER ONUN YANINA DOMATES VE SARIMSAK KOYUYORUZ YAĞIMIZI DOKTUKTEN
SONRA UZRİNİ ALEMUYON FOLYEYLE ORTUP 170 DERECE FIRINLIYORUZ 45 DAKİKA FIRINLANDIKTAN
SONRA YANINDA YEŞİLİKLE SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar