5 Temmuz 2014 Cumartesi

GEVAŞ ÇORBASI TARİFİ

GEVAŞ ÇORBASI TARİFİ
MAZEMELER
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ BUĞDAY
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK...
1 ÇAY BARDAĞI KIRMIZI MERCİMEK
2 YEMEK KAŞIĞI TERE YAĞ
2 DİŞ SARIMSAK
1 ADET KIRMIZI BİBER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KURU NANE

YAPILIŞI

TENCEREMİZE SUYUMUZU AYARLAYALIM KAYNAMAYA BAŞLAYINCA İÇİNE YIKADIĞIMIZ KIRMIZI MERCİMEYİ KOYUP
KAYNATIYORUZ PİŞTİKTEN SONRA İÇİNE NOHUT VE YARMA BUĞDAY YEŞİL MERCİMEK KATIP KAYNATIYORUZ
AYRI BİR TENCEREYE YAĞIMIZI ERİTİYORUZ İÇİNE BİBER VE SARIMSAK İLAVE EDİP KAVURUYORUZ İÇİNE BAHARATLARI
VERDİKTEN SONRA 10 DAKİKA DAHA KAYNATIKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar