PİLAV ÜSTÜ DÖNER
MALZENMELER:
2 BUYUK PARCA bonfile
200 GR ORTA YAĞLI KIYMA
Tuz ...
Karabiber
YAPILIŞI
ÖNCE KIYMAYI TUZ VE KARABİBER İLE YOĞURUN Bonfileler ile ayni BUYULUKTE yuvarlak bir sekil verin. İKİ bonfilenin ARASINA YERLEŞTİRİN
Eti STREC filime sarıp , BUZLUĞA kaldırın. Ertesi gün kesmeye BAŞLAMADAN 45 dakika önce buzluktan çıkarın. Keskin bir bıçak ile ÇOK ince dilimler halinde kesin. GENİŞ bir tavada kızartmaya BAŞLAYIN Çok fazla kızartmayın, ince oldukları İÇİN HEMEN yanabilirler.
GELENEKSEL DÖNER PİRİNÇ PİLAVIN USTUNE ERTİLMİŞ TERE YAĞIN içine domates SALÇASI ve domates rendesi pişirilip ÜZERİNE DOKULUP SERVİS EDİLİR AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
MALZENMELER:
2 BUYUK PARCA bonfile
200 GR ORTA YAĞLI KIYMA
Tuz ...
Karabiber
YAPILIŞI
ÖNCE KIYMAYI TUZ VE KARABİBER İLE YOĞURUN Bonfileler ile ayni BUYULUKTE yuvarlak bir sekil verin. İKİ bonfilenin ARASINA YERLEŞTİRİN
Eti STREC filime sarıp , BUZLUĞA kaldırın. Ertesi gün kesmeye BAŞLAMADAN 45 dakika önce buzluktan çıkarın. Keskin bir bıçak ile ÇOK ince dilimler halinde kesin. GENİŞ bir tavada kızartmaya BAŞLAYIN Çok fazla kızartmayın, ince oldukları İÇİN HEMEN yanabilirler.
GELENEKSEL DÖNER PİRİNÇ PİLAVIN USTUNE ERTİLMİŞ TERE YAĞIN içine domates SALÇASI ve domates rendesi pişirilip ÜZERİNE DOKULUP SERVİS EDİLİR AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder