11 Temmuz 2014 Cuma

PATATESLİ PİRİNÇLİ ÇORBA TARİFİ

PATATESLİ PİRİNÇLİ ÇORBA TARİFİ
MAZEMELER
•8 su bardağı su veya varsa et suyu
•yarım su bardağı pirinç
•2 adet orta boy patates...
•yarım demet maydanoz
•tuz ve karabiber
2 yemek kaşığı tere yağ
Yapılışı:

Pirinçler yıkanır ve tencereye konur üzerine 8 bardak su ilave edilerek ocağa konur pirinçler az yumuşayınca minik küp şeklimde doğranmış patatesler eklenir tuz ve karabiber eklenerek patatesler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirilir indirmeden önce ince doğranmış maydanoz eklenir üzerine tere yağla servis edin. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar