11 Temmuz 2014 Cuma

ÇUBUK MULFEY BÖREK TARİFİ

ÇUBUK MULFEY BÖREK TARİFİ
Bir kare milföy hamurundan 6 tane çubuk çıkıyor. İstediğiniz miktara göre milföy hamuru çıkarıp, tezgahta biraz buzunun erimesi için bekleyin. Buzu çözülünce oklavayla biraz açın. Tek tarafa doğru açın, maksat çubukların boyunu uzatmak. Sonra uzun uzun 6 eşit parçaya kesin. Üzerine çok az su ile açılmış yumurta sarısı sürün. İster susam, ister çörekotu, hatta isterseniz biraz kaşar peyniri rendesi ile süsleyin ve 200 derece önceden ısıtılmış fırında üstleri kızarana kadar pişirin. (Fırın kağıdı kullanmayı unutmayın yada fırın tepsisini yağlamayı unutmayın WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar