MISIR UNLU BEYAZ PEYNİR KIZARTMASI TARİFİ
MALZEMELER
300 GR BEYAZ PEYNİR
200 GR KAŞAR PEYNİR...
3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI MISIR UNU
2 ADET YUMURTA
KIZARTMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
YAPILIŞI
BEYAZ PEYNİR VE KAŞAR PEYNİRİ RENDELİYORUZ YUMURTA UN MISIR UNU BAHARATLARLA
YOĞURUYORUZ KOYU KIVAMDA OLACAK KOFTEMİZE ŞEKİL VERİP AYARLIYORUZ 2 ADET YUMURTAYI
KIRIP DUZ BİR TABAĞA MISIR UNU KOYUYORUZ TAVAMIZDA 1 SU BARDAĞI YAĞIMIZI ISITIYORUZ
KÖFTELERİ ÖNCE YUMURTAYA SONRA MISIR UNU BULADIKTAN SONRA YAĞDA KIZARTIYORUZ
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
MALZEMELER
300 GR BEYAZ PEYNİR
200 GR KAŞAR PEYNİR...
3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI MISIR UNU
2 ADET YUMURTA
KIZARTMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
YAPILIŞI
BEYAZ PEYNİR VE KAŞAR PEYNİRİ RENDELİYORUZ YUMURTA UN MISIR UNU BAHARATLARLA
YOĞURUYORUZ KOYU KIVAMDA OLACAK KOFTEMİZE ŞEKİL VERİP AYARLIYORUZ 2 ADET YUMURTAYI
KIRIP DUZ BİR TABAĞA MISIR UNU KOYUYORUZ TAVAMIZDA 1 SU BARDAĞI YAĞIMIZI ISITIYORUZ
KÖFTELERİ ÖNCE YUMURTAYA SONRA MISIR UNU BULADIKTAN SONRA YAĞDA KIZARTIYORUZ
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder