11 Temmuz 2014 Cuma

Cevizli Şekerpare

Cevizli Şekerpare
Malzemeler
3 yumurta, 3 çorba kaşığı margarin, 1 çay bardağı kıyılmış ceviz,1 çay bardağı pudra şekeri,1 çay bardağı irmik, 1 çay bardağı HİNDİSTAN CEVİZİ
cevizi, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, aldığı kadar un
Şerbeti için: 2 su bardağı su, 2 su bardağı toz şeker ...

Tarif
Yumurta, margarin, kıyılmış ceviz ve şekeri elinizle iyice yoğurun. Üzerine irmik, HİNDİSTAN CEVİZİ cevizi, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip hamuru ele yapışmayacak kıvama getirin. Elinizle istediğiniz şekli verin. 200 derecedeki fırında 25 dakika pişirin. Bu arada şerbeti için su ve şekeri 5 dakika kadar kaynatın, soğumaya bırakın. Şekerpareyi fırından alın, sıcakken üzerine soğuk şerbeti dökün, iyice çekince ikram edin. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar