5 Temmuz 2014 Cumartesi

BÜZGÜLÜ GÜL TATLISI TARİFİ

BÜZGÜLÜ GÜL TATLISI TARİFİ
MALZEMELER
1 yumurta
Yarım paket yumuşak HÜNER margarin
1 su bardağı sıvı yağ...
1 su bardağı irmik
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
bir tutam tuz
2 kaşık sirke
Aldığı kadar un
Bütün malzemeler karıştırılıp yumuşak bir hamur yapın .Hamurun yarısını merdane ile açıp çay bardağıyla yuvarlaklar çıkarın ve bu yuvarlakların 6 tanesini yarısı ÜSÜSTE gelecek şekilde koyun . En alttakinden başlayarak sırayı bozmadan yuvarlayıp ortasından ikiye kesip , kestiğiniz yer tepsiye değecek şekilde dizin .Tam ortasına bir parça fındık ya da ceviz koyup 170 derece fırında 35 DK dakika pişirin Güller sıcakken ılınmış şerbeti üzerine döküp şerbetini çekmesini bekleyin .Sonra da afiyetle şerbeti aka aka bir güzel yiyin
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar