11 Temmuz 2014 Cuma

EV USLU TAVUKLU İSKENDER TARİFİ

EV USLU TAVUKLU İSKENDER TARİFİ
MAZEMELER
1 kg tavuk göğsü eti
1 adet tırnak pide
1 kase yoğurt...
*domates
salça
sıvıyağ

Yapılışı ;
- Bir sütlük içinde sıvıyağı hafif kızdırın ve salçayı kavurun. Salça kavrulduktan ve çiğ kokusunu kaybettikten sonra sıcak su ekleyerek sos kıvamında inceltin.
- Salça İSKENDER sosunu içine 1 adet kesme şeker, 1 tatlı kaşığı sirke atarak tadını verin. Tuzunu ayarlayın ve ılık olarak kalmasını sağlayın.
- Bir tavayı ısıtın ve tavukları dolabın buzluk kısmında 5 saat dondurun ince ince kesin yada kızartın baharatla ve tabağınız süsleyin servis edin afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar