5 Temmuz 2014 Cumartesi

4 RENK PİLAVI TARİFİ

4 RENK PİLAVI TARİFİ
ISPANAK İÇİN
200 GR ISPANAK
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2 SU BARDAĞI SICAK SU ...
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI

SALÇALI PİLAV İÇİN
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2 SU BARDAĞI SICAK SU
2 TATLI KAŞIĞI SALÇA
1 ADET DOMATES
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

SAFRANLI PİLAV İÇİN
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2 SU BARDAĞI SICAK SU
1 ÇAY KAŞIĞI SAFRAN
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI KÜŞ ÜZÜMÜ

SADE PİLAV
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2 SU BARDAĞI SICAK SU
2 YEMEK KAŞIĞIZEYTİN YAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM
1 YEMEK KAŞIĞI ÇAM FISTIK

YAPILIŞI 4 TANE AYRI AYRI TENCERDE PİLAVIMIZI HAZIRLIYORUZ ISPANAK HAŞLAYIN SUYUNU PİLAVA VERİN PİLAVIMIZ
DİNLENDİKTEN SONRA KEK KALIBIZA SIRASINA GORE KAT KAT PİLAVIMIZI KOYUP BASTIRIYORUZ AYNI İŞLEMİ
TUM PİLAVIMIZI HAZIRLADIKTAN SONRA KALIBI ACIYORUZ SUSLEDİK TEN SONRA SERVİS EDİYORUZ MUTLAKA
DENEYİM ÇOK BEYENECEKSİNİZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar