11 Temmuz 2014 Cuma

PIRATİK BABA DAĞ KEŞKEYİ TARİFİ

PIRATİK BABA DAĞ KEŞKEYİ TARİFİ
MAZEMELER
3 su bardağı yarma buğday
1.5 LT suyla ıslatıyoruz
500 gr GERDAN eti...
1 LT suda haşlıyoruz
200 gr tere yağ
1tatlı kaşığı tuz ve kırmızı toz biber
1 tutam maydanoz

yapılışı

buğdayı bir gün öncesinden ıslatıyoruz ertesi gün yıkayıp. bol suda haşlıyoruz buğdayımız 1haşlanınırken etleri iyice
haşlıyoruz ve buğday süzüyoruz etlerin suyla kaynatıyoruz içine tuz ve 2 yemek kaşığı tere yağ veriyoruz iyice kaynatıyoruz
yemeyiniz kaynarken etlerimizi didikliyoruz KEŞKEYİN MİZİN içine ilave ediyoruz 30 dakika kaynayıp özleştik ten sonra
servis tabağına alıyoruz üzerine tere yağ ve kırmızı toz biber irimi ısıtıp üzerine gezdiriyoruz maydanozla süslendikten sonra servis e
ediyoruz. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar