5 Temmuz 2014 Cumartesi

KIŞ ÇORBASI TARİFİ

KIŞ ÇORBASI TARİFİ
MAZEMELER
- 300 ml Et Suyu
- 1 Adet Havuç
- Yarım Adet Kereviz ...
- 2 Çorba Kaşığı Mısır Konservesi
- Yarım Adet Patates
- 2 Çorba Kaşığı Pirinç
- 800 ml Su
- 200 ml Süt
- 2 Çorba Kaşığı Un
- Kararında Karabiber, Tuz
Süsü İçin
- Kararında Maydanoz
Hazırlanışı
Pirinci su ile birlikte tenceremize koyup kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirelim. Et suyunu iri rendelenmiş patatesi, iri rendelenmiş kerevizi ve iri rendelenmiş havucu ilave edip sebzeler pişene dek yüksek ateşte kaynatalım. Süt ve unu iyice karıştırdıktan sonra kaynayan çorbaya azar azar ilave edelim. Koyulaşıncaya kadar 2-3 DK daha karıştırarak pişirelim. Tuz, karabiber ilave edip ocaktan indirdiğimiz çorbamızı, maydanoz ile süsleyip servis yapalım. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar