HAVUÇ TARATOR TARİFİ
Malzemeler
1 kg havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak...
1 çay bardağı sıvı yağ
yeteri kadar tuz
Yapılışı
Havuçlar rendelenir. Yağ ile ölünceye kadar kavrulur, soğumaya bırakılır. Bu arada yoğurt sarımsak ve tuz karıştırılır havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırılıp servis tabağına alınır, kızarmış ekmek dilimleri eşliğinde servis edilir. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
1 kg havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak...
1 çay bardağı sıvı yağ
yeteri kadar tuz
Yapılışı
Havuçlar rendelenir. Yağ ile ölünceye kadar kavrulur, soğumaya bırakılır. Bu arada yoğurt sarımsak ve tuz karıştırılır havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırılıp servis tabağına alınır, kızarmış ekmek dilimleri eşliğinde servis edilir. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder