6 Temmuz 2014 Pazar

FAKİR POĞAÇA TARİFİ

FAKİR POĞAÇA TARİFİ
MAZEMELER
1 su bardağı yağ,
2 su bardağı ılık su,
Yarım çay bardağı kuru maya,...
1 yumurta, (akı içine sarısı üstüne)
1 çay bardağı toz seker,
Aldığı kadar un
1 tatlı kaşığı tuz
1 YEMEK KAŞIĞI SUSAM
İki su bardağı ILIK suyu kuru mayayı ve ŞEKERİ kabart. Beklesin.
GERİ kalan MAZEMELERİ KARIŞTIR GUZELCE BİR ŞEKİLDE hamur yoğur.
1 saat dinlendir. Şekil verip tepsiye diz. UZERİNE SUSAM VERDİKTEN SONRA 175 derecelik fırına VERİN PİŞTİKTEN SONRA SERVİS EDİN AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar