6 Temmuz 2014 Pazar

ÇITIR ÇITIR MİNİ TAVUK TARİFİ

ÇITIR ÇITIR MİNİ TAVUK TARİFİ
MAZEMELER
1 kg kuşbaşı tavuk eti
,1 yumurta,
1 çorba kaşığı un...
,5 çorba kaşığı galeta unu
Kızartmak İçin zeytin yağı
yapılışı
Yumurta geniş bir kabın içerisine kırılır Ayrı bir kabın içerisine un ve galeta unu konulup az tuz eklenerek karıştırılır.

Yağ tavanın içerisine konulup kızdırılır ve önce yumurtaya sonra da una bulanan tavuklar kızgın yağa atılıp iyice kızartılıp kağıt havlunun üzerine alınır yanında kızarmış patates ve bol salatayla servis yapılır
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar