13 Haziran 2014 Cuma

etekli poağaça tarifi

etekli poağaça tarifi
mazemeler

250 gr margarin veya tereyag
2 adet yumurta birinin sarisi üzeri icin ayrilacak
1 s b ilik süt...
bir tutam tuz
alabildigi kadar un
beyaz peynir ve dereotu
2 paket kabartma tozu
YAPILISI:
*Hamur yoğllur 15 dakika dinlendirilir
*Mandalina büyüklügünde bezeler alinir
yuvarlak elinizle acilin ic harci koyun
Agzi kapatilir ve catalla kenarlarina cizigler atilir
200 derecede pisirilir afiyetle yenir www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar