24 Haziran 2014 Salı

KURBAN ETİ KAVURMASI

KURBAN ETİ KAVURMASI
kurban eti kavurması nasıl yapılır
et nasıl kavrulur? kurban eti dana et kavurmasının malzemeleri hazırlanışı ve yapılışı:
•Tencereye yağ koyun. Yağ eridikten sonra kurban dana etlerini ilave edin. dana etine kendi yağı... dışında kesinlikle yağ ilave etmeyin.
•Etlerin arasına bir adet bütün soğan koyun. Yüksek ateşte birkaç dakika kavurduktan sonra bir bardak su ilave edin. Kısık ateşte bir saat pişirin.
•Kavurma piştikten sonra tuz, karabiber ve kekikle karıştırarak pilavla servis yapın. Afiyet olsun
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar