29 Haziran 2014 Pazar

FIRINDA MISIRLI ET KAVURMA TARİFİ

FIRINDA MISIRLI ET KAVURMA TARİFİ
Yapılışı: Et doğranmış soğan sivribiber salça tereyağı tuz karabiberle beraber düdüklü tencereye konulup 10-12 DK kadar pişirilip fırın tepsisine alınır .Etler pişerken ayrı bir yerde patatesler soyulup küp dilimlenerek sıvı yağda kızartılır Kızartılan patatesler etlerin üzerine serilir. Haşlanmış mısırlarda eklenip 180 derecedeki fırında hafif kızarana kadar pişirilip sıcak servis yapılır Afiyet Olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar