29 Haziran 2014 Pazar

PASTIRMALI POĞAÇA

PASTIRMALI POĞAÇA
MAZEMELER
1 ÇAY BARDAĞI ILIK SU
1 SU BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1 SU BARDAĞI ILIK SÜT...
1 PAKET YAŞ MAYA
1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
2 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN

İÇ MAZEMESİ
200 GR PASTIRMA
2 ADET SİVRİ BİBER
1 TUTAM MAYDANOZ

ÜZERİ İÇİN
1 ADET YUMURTA SARISI

YAPILIŞI
GENİŞ BİR KABA YAŞ MAYA SÜTU KOYUP ERİTİYORUZ DİYER MAZEMELER LE KULAK MEMESİ KIVAMINDA HAMUR ELDE EDİYORUZ
HAMURUMUZ ELİME VE KABIMIZA YAPIŞMAYACAK KIVAMDA HAZIRLIYORUZ HAMURU BEZELERE AYIRIYORUZ İÇ MAZEMEMİZİ. PASTIRMA
BİBER VE MAYDANOZ LARI DOĞRAYIP HARMANLIYORUZ HAMURUMUZUN İÇİNE İÇ HARCIMIZI KOYUP KAPATIYORUZ UZERİNE
YUMURTA SARISI SUREREK ÇATALLA ŞEKİL VERİYORUZ İSTEYE GORE USTUNE SUSAM VEYA ÇOREKOTUNU DOKE BİLİRİZ 170 CC
40 DAKİKA FIRILAYIP SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar