EKŞİLİ ET KAVURMA TARİFİ
Malzemeler:
•400 gr kırmızı et
•1 Limon
•Sıvı Yağ
•Kekik...
•Tuz
Yapılışı :
Öncelikle bir tavada yağımızı kızdırdıktan sonra küçük küçük 1kavurmalık doğranmış etimizi tavaya ekliyoruz. Tavada etimiz önce suyunu salıp sonra çekmeye başlayacak. Suyunu çektiği zaman tuzunu ilave ediyoruz ve iyice kızarması için biraz daha kavuruyoruz. Tabağa aldığımız etimizin üzerine limonumuzu sıkıp, kekik serperek servis yapabilirsiniz.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler:
•400 gr kırmızı et
•1 Limon
•Sıvı Yağ
•Kekik...
•Tuz
Yapılışı :
Öncelikle bir tavada yağımızı kızdırdıktan sonra küçük küçük 1kavurmalık doğranmış etimizi tavaya ekliyoruz. Tavada etimiz önce suyunu salıp sonra çekmeye başlayacak. Suyunu çektiği zaman tuzunu ilave ediyoruz ve iyice kızarması için biraz daha kavuruyoruz. Tabağa aldığımız etimizin üzerine limonumuzu sıkıp, kekik serperek servis yapabilirsiniz.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder