24 Haziran 2014 Salı

EKŞİLİ ET KAVURMA TARİFİ

EKŞİLİ ET KAVURMA TARİFİ
Malzemeler:
•400 gr kırmızı et
•1 Limon
•Sıvı Yağ
•Kekik...
•Tuz

Yapılışı :

Öncelikle bir tavada yağımızı kızdırdıktan sonra küçük küçük 1kavurmalık doğranmış etimizi tavaya ekliyoruz. Tavada etimiz önce suyunu salıp sonra çekmeye başlayacak. Suyunu çektiği zaman tuzunu ilave ediyoruz ve iyice kızarması için biraz daha kavuruyoruz. Tabağa aldığımız etimizin üzerine limonumuzu sıkıp, kekik serperek servis yapabilirsiniz.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar