KADAYİFLİ MEYVE JOLELİ PASTA
MAZEMELER
1 KG KADAYİF
1 LT KAYSI SUYU
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA...
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 ADET SİYAH ERİK
2 ADET NEKTALİ
2 ADET ŞEFTALİ
2 ADET YEŞİL ELMA
2 ADET ARMUT
1 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
200 GR TERE YAĞ
YAPILSI
KADAYİFİ TEL TEL ACIP ERİTİYİMİZ TERE YAĞLA HARMANLIYORUZ TEPSİYE SERİYORUZ İYİCE BASTIRIP 170 DERECE 15 DAKİKA
FIRIN LAYIP TEZGAHA ALIYORUZ JOLEİÇİN TENCEREMİZE MEYVE SUYU TOZ ŞEKER KOYUP KAYNATIYORUZ KAYNADIKTAN SONRA
NİŞASTAYLA BAĞLIYORUZ KOYU BİR KIVAM ALDIKTAN SONRA KENARA ALIYORUZUZERİNE MEYVELERİ DİLİMLEYİP SERİYORUZ
USTUNE JÖLEMİZİ KOYUP MEYVEYLE SUSLUYORUZ HİNDİSTAN CEVİZİYLE SUSLEDİKTEN SONRA SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
MAZEMELER
1 KG KADAYİF
1 LT KAYSI SUYU
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA...
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 ADET SİYAH ERİK
2 ADET NEKTALİ
2 ADET ŞEFTALİ
2 ADET YEŞİL ELMA
2 ADET ARMUT
1 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
200 GR TERE YAĞ
YAPILSI
KADAYİFİ TEL TEL ACIP ERİTİYİMİZ TERE YAĞLA HARMANLIYORUZ TEPSİYE SERİYORUZ İYİCE BASTIRIP 170 DERECE 15 DAKİKA
FIRIN LAYIP TEZGAHA ALIYORUZ JOLEİÇİN TENCEREMİZE MEYVE SUYU TOZ ŞEKER KOYUP KAYNATIYORUZ KAYNADIKTAN SONRA
NİŞASTAYLA BAĞLIYORUZ KOYU BİR KIVAM ALDIKTAN SONRA KENARA ALIYORUZUZERİNE MEYVELERİ DİLİMLEYİP SERİYORUZ
USTUNE JÖLEMİZİ KOYUP MEYVEYLE SUSLUYORUZ HİNDİSTAN CEVİZİYLE SUSLEDİKTEN SONRA SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder