29 Haziran 2014 Pazar

EZURUMUN VAZ GEÇİLMEYEN LEZETİ KADAYİF DOLMA TARİFİ

EZURUMUN VAZ GEÇİLMEYEN LEZETİ KADAYİF DOLMA TARİFİ
MAZEMELER

500 gr tel kadayıf
100 gr ceviz İÇİ

şerbeti İÇİN
5 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
1 dilim taze limon

kızartmak için
6 adet yumurta sarısı
2su bardağı sıvı yağ

yapılışı

şerbetimi. HAZIRLIYORUZ ve soğutmaya bırakıyoruz yumurtanın sarısını çırpıyoruz yağımızı tavaya koyuyoruz ve ısıtıyoruz  KADAYİFİ
  tel acıyoruz ve bir avuç kadar alıp seriyoruz İÇİNE CEVİZ  içi koyup sarıyoruz sardığımız KADAYİFLERİ  önce yumurtaya ve kız GIN yağda
kızartıyoruz kızardıktan sonra şerbetin İÇİNE  koyuyoruz şerbeti ÇEKTİKTEN sonra servis ediyoruz WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar