30 Haziran 2014 Pazartesi

İRMİK ÇORBASI TARİFİ

İRMİK ÇORBASI TARİFİ

MALZEMELER:

2 su bardağı süt
2 su bardağı su
1 su bardağı irmik
2 çorba kaşığı yağ1 tatlı kaşığı tuz
1 tutam maydanoz ve dere otu isteye göre

YAPILIŞI:

2 kaşık yağ eritildikten sonra üzerine 1 su bardağı irmik konup, hafif pembeleşinceye kadar kavrulur.

Sonra ateşten indirilir. Üzerine 2 su bardağı süt ve 2 su bardağı süt ilave edilir.

1 tatlı kaşığı tuz ilave edildikten sonra hafif ateşte, devamlı karıştırılarak 15 dakika pişirilir. Soğumadan servis yapılır. www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar