24 Haziran 2014 Salı

BALLI ZENCEFİLLİ TAVUK PİRZOLA TARİFİ

BALLI ZENCEFİLLİ TAVUK PİRZOLA TARİFİ
Malzemeler:
6-7 adet tavuk pirzola
3 çorba kaşığı SIVI YAĞ
3 çorba kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı bal...
yarım tatlı kaşığı zencefil kırmızı biber zerdeçal

Yapılışı:
Tavuk pirzolaların derilerini ayırın. Bir tavada soya sosu bal ve sıvıyağ karışımını . bir taşım kaynatın. Bir kaseye boşaltın. Aynı tavada (yıkamadan) baharatlarla ovduğunuz tavuk pirzolaları 10 DK kadar kızartın. Rengi dönmeye başlayınca ocaktan alın. Küçük bir fırın kabına tavuk pirzolaları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 220 derecelik fırında tavuk pirzolalar iyice kızarıncaya kadar pişirin. (yaklaşık 35-40 DK Afiyet olsun. WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar