29 Haziran 2014 Pazar

fındıklı KATMİ

fındıklı KATMİ
1mazemeler
1 kg tavuk but
2 su bardağı 1pirinç
4 su bardağı tavuk suyu...
2 yemek kaşığı kırılmış fındık
1 yemek kaşığı susam
5 diş sarımsak
1çay kaşığı tuz kara biber pulbiber

yapılışı

tavuğumuzu iyice haşlıyoruz ve kemiklerinden ayırıyoruz pirnçleri yıkayıp suzuyoruz tenceremize yağımızı koyuyoruz
pirnçleri kavuruyoruz kavururken önce susam sonra fındıkları ilave ediyoruz baharatları verdikten sonra tavuk suyumuzu
veriyoruzdiklediyimiz tavukların yarısını ilave edip 15 dakika dinlendiriyoruz ve servis ediyoruz servis tabağına
koyduğumuz yemeyimizin ustune kalan tavukları koyup servis ediyoruz www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar