29 Haziran 2014 Pazar

JOLELİ KADAYİF TARİFİ

JOLELİ KADAYİF TARİFİ
MAZEMELER

KADAYİF İÇİN
1 KG KADAYİF...
2OO GR TERE YAĞ
ŞERBETİ İÇİN
2 SU BARDAĞI SU
2 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER

JOLESİ İÇİN
1 LT VİŞNE SUYU
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA

YAPILIŞI
KADAYİFİ TEL TEL ACIYORUZ ERİTİYİMİZ TERE YAĞLA HARMANLIYORUZ TEPSİYE SERİP BASTIRIP 175 DERECE 20 DAKİKA
FIRINLIYORUZ ŞERBETİ HAZIRLIYORUZ SOĞUTMAYA BIRAKIYORUZ JOLEMİZ İÇİN TENCEREMİZE VİŞNE SUYUNU KOYUP
KAYNATIYORUZ İÇİNE ŞEKERİ İLAVE EDİP KAYNATIYORUZ 2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTAYI SUYLA ACIYORUZ KAYNAYAN VİŞNE SUYUNA
İLAVE EDİYORUZ KOYU KIVADA JOLEMİZİ HAZIRLIYORUZ FIRINDAN ALDIĞIMIZ KADAYİFİN USTUNE ŞERBETİ İLAVE EDİYORUZ
ŞERBETİ ÇEKTİKTEN ONRA JOLEMİZİ USTUNE DOKUP VİŞNEYLE SUSLEYİP SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar