29 Haziran 2014 Pazar

KONİŞONLU BEŞEMELİ TAVUK FIRIN

KONİŞONLU BEŞEMELİ TAVUK FIRIN
MAZEMELER
1kg tavuk but
100 gr KONİŞON turşu
2 yemek kaşığı domates salçası
4 adet karışık biber...
yarım çay bardağı zeytin yağı
1 çay kaşığı tuz kara biber pul biber
3 yemek kaşığı un
1su bardağı süt
100 gr kaşar peynir

yapılışı

tavuk ları
 doğruyoruz tenceremize. yağımızı koyuyoruz tavukları kavuruyoruz içine biberliri doğrayıp ilave ediyoruz
salçamızı verip kavuruyoruz baharatları verdikten sonra 2 su bardağı sıçak su ilave edip kaynatıyoruz turşu ları doğra
yıp yıkıyoruz ilave ediyoruz yemeyimiz piştikten sonra tepsimize dokuyoruz 2inci tenceremize yağımızı koyup unumuzu kavur
ruyoruz 1 çay kaşığı kara biber verdikten sonra sütle beşemel sosumuzu acıyoruz ve sosumuzu tavukların usne gezdiriyoruz
kaşar peynirimizi rendeledikten sonra ustune gezdiriyoruz 170 derece 35 dakika fırınlayıp servis ediyoruz www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar