KAVUN KEBABI TARİFİ
MAZEMELER
1 ADET KAVUN
500 GR KUŞBAŞI ET
2 ADET HAVUÇ...
1 SU BARDAĞI BEZELYE
2 ADET PATATES
1 TUTAM MAYDANOZ
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
3 ADET KARIŞIK BİBER
2 ADET DOMATES
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KEKİK
YAPILIŞI
TENCEREYE YAĞ ETLİ KOYUP KAVURUYORUZ 1 SU BARDAĞI SUYU İLAVE EDİYORUZ 20 DAKİKA KAYNADIKTAN SONRAİÇİNE HAVUÇ İLAVE
KAVURUYORUZ İÇİNE BİBER BAHARATLARI VERDİKTEN SONRA PATATESLERİ İLAVE EDİP KAYNATIYORUZ SIRASINA GORE BEZELYE VE BİBER DOMATES
VERDİKTEN SONRA İYİCE PİŞİRİYORUZ MAYDANOZU KATTIKTAN SONRA YEMEYİN ALTINI KAPATIYORUZ KAVUNUN İÇİNİ TEMİZLEYİP İÇ MAZEMEMİZİ
KOYUYORUZ İÇİNİ DOLDURDUTAN SONRA 180 DERECE 30 DAKİKA FIRINLADIKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
MAZEMELER
1 ADET KAVUN
500 GR KUŞBAŞI ET
2 ADET HAVUÇ...
1 SU BARDAĞI BEZELYE
2 ADET PATATES
1 TUTAM MAYDANOZ
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
3 ADET KARIŞIK BİBER
2 ADET DOMATES
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KEKİK
YAPILIŞI
TENCEREYE YAĞ ETLİ KOYUP KAVURUYORUZ 1 SU BARDAĞI SUYU İLAVE EDİYORUZ 20 DAKİKA KAYNADIKTAN SONRAİÇİNE HAVUÇ İLAVE
KAVURUYORUZ İÇİNE BİBER BAHARATLARI VERDİKTEN SONRA PATATESLERİ İLAVE EDİP KAYNATIYORUZ SIRASINA GORE BEZELYE VE BİBER DOMATES
VERDİKTEN SONRA İYİCE PİŞİRİYORUZ MAYDANOZU KATTIKTAN SONRA YEMEYİN ALTINI KAPATIYORUZ KAVUNUN İÇİNİ TEMİZLEYİP İÇ MAZEMEMİZİ
KOYUYORUZ İÇİNİ DOLDURDUTAN SONRA 180 DERECE 30 DAKİKA FIRINLADIKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder