29 Haziran 2014 Pazar

KAVUN KEBABI TARİFİ

KAVUN KEBABI TARİFİ
MAZEMELER
1 ADET KAVUN
500 GR KUŞBAŞI ET
2 ADET HAVUÇ...
1 SU BARDAĞI BEZELYE
2 ADET PATATES
1 TUTAM MAYDANOZ
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
3 ADET KARIŞIK BİBER
2 ADET DOMATES
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KEKİK

YAPILIŞI
TENCEREYE YAĞ ETLİ KOYUP KAVURUYORUZ 1 SU BARDAĞI SUYU İLAVE EDİYORUZ 20 DAKİKA KAYNADIKTAN SONRAİÇİNE HAVUÇ İLAVE
KAVURUYORUZ İÇİNE BİBER BAHARATLARI VERDİKTEN SONRA PATATESLERİ İLAVE EDİP KAYNATIYORUZ SIRASINA GORE BEZELYE VE BİBER DOMATES
VERDİKTEN SONRA İYİCE PİŞİRİYORUZ MAYDANOZU KATTIKTAN SONRA YEMEYİN ALTINI KAPATIYORUZ KAVUNUN İÇİNİ TEMİZLEYİP İÇ MAZEMEMİZİ
KOYUYORUZ İÇİNİ DOLDURDUTAN SONRA 180 DERECE 30 DAKİKA FIRINLADIKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar