30 Haziran 2014 Pazartesi

SOSLU SANDALDA CİYER FIRIN TARİFİ

SOSLU SANDALDA CİYER FIRIN TARİFİ
MAZEMELER
4 ADET PATATES
1 KG DANA CİYER
1 ADET KURU SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK...
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ KARABİBER PULBİBER KEKİK
1 TUTAM MAYDANOZ

SOSU İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
2 ADET YEŞİL BİBER
2 ADET DOMATES
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI

KIZARTMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ

YAPILIŞI

PATATESLERİ SOYUYORUZ ORTADAN 2 YE BOLUP İÇİNİ OYUYORUZ YAĞDA KIZARTIYORUZ TEPİMİZE KOYUYORUZ SOĞANLARI DOĞRUYORUZ
KAVURUYORUZ CİYERLERİ İLAVE EDİP İYİCE KAVURUYORUZ İÇİNE BİBER DOMATESLERİ İLAVE EDİP PİŞİRİYORUZ BAHARATLARI
VERDİKTEN SONRA CANAK PATATESLERİN İÇİNİ DOLDURUYORUZ SOSUMUZU HAZIRLAYIP USTUNE DOKTUKTEN SONRA
170 DERECE 30 DAKİKA FIRINLADIKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar