30 Haziran 2014 Pazartesi

MEYVE AŞURE TARİFİ

MEYVE AŞURE TARİFİ
MAZEMELER

2 ADET ELMA
2 ADET MANDALİNA...
1 ADET PORTAKAL
2 ADET KİVİ
2 ADET KAYSI
200 GR KİRAZ
1 ADET NEKTALİ
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 ADET NAR
YAPILIŞI

TENCEREMİZE SUYUMUZU KOYUP KAYNATIYORUZ MEYVELERİMİ DOĞRUYORUZ SIRASINA GORE ELMA MANDALİNA PORTAKAL KATIP
DİYER MAZELERİ SONRA İLAVE EDİP KAYNATIYORUZ ŞEKERİ İLAVE ETİKTEN SONRA NİŞASTAYI SUYLA ACIYORUZ
KAYNAYAN AŞUREMİZE İLAVE EDİYORUZ NAR. I İSTERSENİZ İÇİNE VEYA SUTUNE SULEME YAPIP KABLARA BOLDUKTEN
SONRA SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS EDİYORUZ AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar