29 Haziran 2014 Pazar

YOĞURT MARİNİLELİ IZGARA TAVUK TARİFİ

YOĞURT MARİNİLELİ IZGARA TAVUK TARİFİ
MAZEMELER
*500 gr tavuk eti
* tuz & tane karabiber
* 1 kase yoğurt...
* 2- kaşık ketçap
* kimyon
* zeytinyağı

Yapılışı ;
- Tavuk göğüslerinizi istediğiniz şekilde PORSİYONLAYIN (şerit, ince, kuşbaşı vs.)
- Yukarıdaki malzemeler ile sosunuzu çırparak hazırlayın.
- Tavukları bu sosta en az 3 saat kadar bekletip dinlendirin.
- Tavuğu ızgara veya tavada pişirin.

Not:
- Ketçap oranı fazla olursa siyah siyah yanıklar daha fazla olacaktır.
- Mangalda yapılırsa üzeri kül ile örtülmüş bir dinlenmiş ateşte yapılmasında fayda var.
- Mangala damlayan yağlar aksi taktirde problem olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar