KREMALI SÜTLU ISPANAK
MALZEMELER :
YARIM KİLO ISPANAK
1 BAŞ SOĞAN
AZ SIVIYAĞTUZ
KARABİBER...
KİMYON (TARİFTE YOKTU BEN KULLANDIM)
1 BARDAK SÜT (AYARINI SİZ KENDİNİZE GÖRE YAPARSINIZ BENİMKİ ÇOK SULU DEĞİLDİ)
YARIM PK KREMA ( TARİFTE YOKTU BEN EKLEDİM )
ÜZERİNE KAŞAR PEYNİR RENDESİ ( BUDA YOKTU BEN EKLEDİM)
YAPILIŞI:
ISPANAKLAR AYIKLANIP YIKANIR DOĞRANMADAN TENCEREDE HAŞLANIR UFAK UFAK DOĞRANIR.TAVADA YEMEKLİK DOĞRADIĞIMIZ BİR BAŞ SOĞANI SIVIYAĞDA ÖLDÜRÜP HAŞLAYIP DOĞRADIĞIMIZ ISPANAKLARIDA İLAVE EDİP KARABİBER, KİMYON VE TUZU KOYUP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ. KAPATMAMIZA YAKIN SÜTÜNÜ İLAVE EDİYORUZ ÖZLEŞTİRİYORUZ (KISIK ATEŞTE 5 DK KADAR) KREMASINIDA DÖKÜP KARIŞTIRIYOUZ KAŞAR RENDESİNİDE ÜSTÜNE SERPİP KAPAĞINI KAPATIYORUZ 2 DAKİKA SONRA OCAĞIN ALTINI KAPATALIM. AFİYET OLSUN.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COMM
MALZEMELER :
YARIM KİLO ISPANAK
1 BAŞ SOĞAN
AZ SIVIYAĞTUZ
KARABİBER...
KİMYON (TARİFTE YOKTU BEN KULLANDIM)
1 BARDAK SÜT (AYARINI SİZ KENDİNİZE GÖRE YAPARSINIZ BENİMKİ ÇOK SULU DEĞİLDİ)
YARIM PK KREMA ( TARİFTE YOKTU BEN EKLEDİM )
ÜZERİNE KAŞAR PEYNİR RENDESİ ( BUDA YOKTU BEN EKLEDİM)
YAPILIŞI:
ISPANAKLAR AYIKLANIP YIKANIR DOĞRANMADAN TENCEREDE HAŞLANIR UFAK UFAK DOĞRANIR.TAVADA YEMEKLİK DOĞRADIĞIMIZ BİR BAŞ SOĞANI SIVIYAĞDA ÖLDÜRÜP HAŞLAYIP DOĞRADIĞIMIZ ISPANAKLARIDA İLAVE EDİP KARABİBER, KİMYON VE TUZU KOYUP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ. KAPATMAMIZA YAKIN SÜTÜNÜ İLAVE EDİYORUZ ÖZLEŞTİRİYORUZ (KISIK ATEŞTE 5 DK KADAR) KREMASINIDA DÖKÜP KARIŞTIRIYOUZ KAŞAR RENDESİNİDE ÜSTÜNE SERPİP KAPAĞINI KAPATIYORUZ 2 DAKİKA SONRA OCAĞIN ALTINI KAPATALIM. AFİYET OLSUN.
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COMM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder