8 Haziran 2014 Pazar

baba dağ keşkeyi

baba dağ keşkeyi
mazemeler
3 su bardağı yarma buğday
1.5 lt suyla ıslatıyoruz
500 gr gerden eti
1 lt suda haşlıyoruz...
200 gr tere yağ
1tatlı kaşığı tuz ve kırmızı toz biber
1 tutam maydanoz

yapılışı

buğdayı bir gun öncesinden ıslatıyoyuz ertesi gun yıkayıp. bol suda haşlıyoruz buğdayımız haşlanınır ken etleri iyice
haşlıyoruz ve buğdayı. suzuyoruz etlerin suyla kaynatıyoruz icine tuz ve 2 yemek kaşığı tere yağ veriyoruz iyice kaynatıyoruz
yemeyimiz kaynarken etlerimizi didikliyoruz keşkeyimizin icine ilave ediyoruz 30 dakika kaynayıp özleştik ten sonra
servis tabağına alıyoruz uzerine tere yağ ve kırmızı toz biberirimi ısıtıp uzerine gezdiriyoruz maydanozla susledikten sonra servis e
ediyoruz www.sefabdullahusta.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar