3 Ağustos 2014 Pazar

YÜKSÜK ÇORBASI TARİFİ

YÜKSÜK ÇORBASI TARİFİ
Malzemeler
1,5 Su Bardağı Küçük Mantı
1 Su Bardağı Haşlanmış Nohut
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ...
1,5 Çorba Kaşığı Biber Salçası
1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
4 Su Bardağı Sıcak Su
1 Tablet Et Suyu
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Adet Limon Suyu
1 Tatlı Kaşığı Nane

Hazırlanışı

Tenceremize sıvıyağımızı koyup salçalarımızı ekliyoruz hafif çevirdikten sonra sıcak suyumuzu da ekliyoruz bir taşım kaynaktık tan sonra tuz, et suyu ve nohutlarımızı ekliyoruz.5 dakika sonra mantılarımız çorbamıza ekliyoruz ve pişene kadar ocaktan indirmiyoruz Çorbamızın su durumunu biz ayarlıya biliriz eğer suyunu çekerse bir miktar daha sıcak su ekleyebilirsiniz Mantılarımızda piştikten sonra çorbamızın altını kapatıp limon suyu ve nanemizi ekleyerek karıştırıyoruz.
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar