3 Ağustos 2014 Pazar

FIRINDA KAŞARLI TERE YAĞLI MANTAR KASELERİ TARİFİ

FIRINDA KAŞARLI TERE YAĞLI MANTAR KASELERİ TARİFİ
Malzemeler
30 Adet Mantar
Tereyağı
Tuz...
1 Çay Bardağı Rendelenmiş Kaşar

Hazırlanışı

Mantarlarımızın kabuklarını soyup orta 1kısımını çıkartıyoruz, porsiyonluk güveçlerimizi yağlayarak, yıkadığımız ve her birinin ortasına tereyağı ve hafif tuz koyduğumuz mantarları koyuyoruz Yaklaşık olarak dört güveç oluyor fırın tepsimizin dibine biraz su koyduktan sonra güveçlerimizi içine yerleştiriyoruz Önceden 200 derece 1sıtığımız fırında mantarlarımızı bir saat kadar pişiriyoruz Fırından çıkmalarına yakın kaşar peynirimizi serperek eriyince sıcak olarak servis ediyoruz. AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar