3 Ağustos 2014 Pazar

TAVUK KIYMALI KABAK MUSAKA TARİFİ

TAVUK KIYMALI KABAK MUSAKA TARİFİ
malzemeler
1 kg kabak
300 gr tavuk kıyma
2 büyükçe domates...
5 yemek kaşığı yağ
2 orta boy soğan
1 demet dereotu
2-3 sap taze nane
Tuz- karabiber
1 yemek kaşığı salça

Hazırlanışı

•Soğanları incecik doğrayıp yağla birlikte ateşe koyun
•Arada karıştırarak kıymayı katın
•Kıyma suyunu çekerken, doğranmış domates, tuz ve kırmızı biber salça koyup biraz daha pişirin
•Kabakların kabuklarını kazıyıp yıkadıktan sonra yarım parmak inceliğinde yuvarlak dilimler halinde doğrayın
•Kabakları kızartın tepsiye yayın
•Üzerine de kıymalı içten yayın üzerine domates koyduktan sonra istiyorsak üzerine beşamel sos hazırlayıp üzerine döke biliriz
170 derece 30 dakika fırınlandıktan sonra süsleyip servis ediyoruz afiyet olsun www.sefabdullahusta.com
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar