İNEGÖL KÖFTE TARİFİ
Malzemeler
500 Gr. Kıyma
Yarım Adet Kuru Ekmek İçi
1 Çay Bardağı Su...
2 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karbonat
1 Çorba Kaşığı Limon Suyu
2 Adet Orta Boy Soğan
Kıymamızın üzerine RONDODAN geçirdiğimiz bayat ekmek içini suyu tuzu yine RONDODAN geçirdiğimiz soğan ,en son ayrı bir kapta karıştırdığımız limon suyu ve karbonatı ekliyoruz Bütün malzemelerimizi yoğuruyoruz Şekil verdikten sonra üzerini STREÇLEYİP dolapta en az 9 saat bekletiyoruz Tavamıza hafif yağ koyup güzelce pişirdikten sonra sıcak olarak servis edebiliriz
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
500 Gr. Kıyma
Yarım Adet Kuru Ekmek İçi
1 Çay Bardağı Su...
2 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karbonat
1 Çorba Kaşığı Limon Suyu
2 Adet Orta Boy Soğan
Kıymamızın üzerine RONDODAN geçirdiğimiz bayat ekmek içini suyu tuzu yine RONDODAN geçirdiğimiz soğan ,en son ayrı bir kapta karıştırdığımız limon suyu ve karbonatı ekliyoruz Bütün malzemelerimizi yoğuruyoruz Şekil verdikten sonra üzerini STREÇLEYİP dolapta en az 9 saat bekletiyoruz Tavamıza hafif yağ koyup güzelce pişirdikten sonra sıcak olarak servis edebiliriz
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder